Byggverktyg Jönköping

Byggverktyg för dig i Jönköping – Nockes Bygg & Verktyg

Nockes Bygg & verktyg

Välkommen till Nockes, jag erbjuder dig bygg och renoveringshjälp. I dagsläget jobbar jag solo och tar endast uppdrag som inte är för stora samt krävande, arbeten som helt enkelt en normalhändig snickare klarar av. Inom en kort tid hoppas jag även kunna erbjuda byggverktyg i min internetbutik. Jag utför även grävarbeten och har en atv-aggregat-grävar tillgänglig för uthyrning.

Vare sig det gäller verktyg eller arbeten, så är det min ambition att tillgodose dina önskemål och behov. Jag strävar efter en god dialog med alla mina kunder för att kunna uppnå de förväntningar som finns. För mig är det alltid en självklarhet att du som kund ska bli nöjd. I galleriet hittar du bilder på tidigare arbeten. Välkommen till Nockes, byggverktyg för dig i Jönköping.

Byggverktyg

För dig som vill göra jobbet själv och behöver verktyg av kvalitet, så har du kommit helt rätt. Till dig i Jönköping kan jag inom en snar framtid leverera kvalitetssäkrade byggverktyg som kommer hjälpa dig göra jobbet. Håll utkik efter mer info om våra byggverktyg här på sidan.

Snickare

Här finns kunskapen och erfarenheten för att utföra en rad olika snickeriarbeten. Som snickare är jag lyhörd och arbetar alltid utifrån dina önskemål. Jag vill presentera ett resultat som både ser estetiskt snyggt ut och håller i längden. Välkommen till Nockes, jag hjälper dig!

Här finns jag

Jag utgår från Smålandsstenar men arbetar över ett större område än så. Oavsett om du bor i exempelvis Jönköping eller någon annanstans kommer du självklart kunna ta del av mina byggverktyg. Jag vill leverera förstklassiga byggverktyg till ett rättvist pris, kontakta mig redan idag!

Vill ni veta mer?