Snickare Gislaved

Snickare för dig i Gislaved – Nockes Bygg & Verktyg

Nockes Bygg & verktyg

Välkommen till Nockes, jag erbjuder dig i Gislaved med bygg och renoveringshjälp. I dagsläget jobbar jag solo och tar endast uppdrag som inte är för stora samt krävande, arbeten som helt enkelt en normalhändig snickare klarar av. Utöver byggarbeten kan jag även utföra grävarbeten och jag har en atv-aggregat-grävare tillgänglig för uthyrning.

Inom kort hoppas jag kunna erbjuda byggverktyg i min internetbutik.

Vare sig det gäller verktyg eller arbeten, så är det min ambition att tillgodose dina önskemål och behov. Jag strävar efter en god dialog med alla mina kunder för att kunna uppnå de förväntningar som finns. För mig är det alltid en självklarhet att du som kund ska bli nöjd. I galleriet hittar du bilder på tidigare arbeten. Välkommen till Nockes, snickare för dig i Gislaved.

Byggverktyg

För dig som vill ha göra jobbet själv och behöver verktyg av kvalitet, så kommer jag inom en kort framtid även att erbjuda byggverktyg i min internetbutik. Behöver du rådfrågning eller tips så kommer jag självklart finnas här för att bidra med min expertis.

Snickare

Här finns kunskapen och erfarenheten för att utföra en rad olika snickeriarbeten samt grävjobb. Som snickare är jag lyhörd och arbetar alltid utifrån dina önskemål. Jag vill presentera ett resultat som både ser estetiskt snyggt ut och håller i längden. 

Här finns jag

Jag utgår från Smålandsstenar men arbetar över ett större område än så. Oavsett om du bor i Smålandsstenar eller exempelvis Gislaved kan du självklart ta del av mina tjänster. Välkommen att kontakta mig redan idag, snickare för dig i Gislaved med omnejd!

Vill ni veta mer?